آیازنان باردار بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کووید-19 هستند؟

سه شنبه 31 فروردين 1400
9:29
کاظم

هم اینک به علت تشخیص دادن به اثرات مریضی کووید-19 زنان حامله پژوهشهایی در جریان اجرا است.

داده ها بسته هستند ، اما در جریان موجود اصلاً مدرکی وجود ندارد که نشان دهد زنان حامله ارتباط به شلوغی کلی افزونتر در معرض گرفتاری به گونه بسیار مریضی قرار دارند.

اگرچه ، به سبب تغییرات جسمی و دستگاه سلامت در زنان باردار، می دانیم که آتها می توانند به سبب بعضی عفونت های تنفسی ، به گرفتاری بیمارشوند.

بنابراین بسی پراهمیت است که زنان حامله از اقدامات احتیاطی برای حفاظت از خود در مقابل کووید-19 بهره گیری کنند و علائم احتمالی (از جمله تب، سرفه یا مساله در تنفس) را به ارائه دهنده خدمات درمانی گزارش دهند.

اداره جهانی بهداشت به مرور دانسته ها و سفارش های خود ادامه داده و با دسترسی به ظواهر زیادتر آنها را به روزرسانی میکند.

من حامله هستم. چگونه می توانم از خودم در برابر بیماری کووید-19 نگهداری کنم؟
زنان حامله برای جلوگیری از اسیری به کووید-19 باید مانند سایر افراد همان اقدامات احتیاطی را انجام دهند. در قبال ویروس جدید کرونا با اطاعت از موارد زیر، می توانید از خودتان محافظت کنید:
بطورمرتب دست های خود را با آب و صابون بشویید یا با مواد ضدعفونی کننده حاوی الکل تمیز کنید.
فاصله خود را با دیگران رعایت کنید و از رفتن به جا های پرجمعیت اجتناب کنید.
از دست مالیدن چشم ها، بینی و دهان جلو گیری کنید.
بهداشت تنفس را رعایت کنید. این به دلیل پوشاندن دهان و بینی با آرنج خمیده یا استفاده از دستمال هنگام سرفه و عطسه کردن است. سپس بلافاصله دستمال استفاده شده را در سطل زباله بیاندازید.
اگر تب یا سرفه دارید و یا به مشقت نفس میکشید ، سریعاً به دنبال مراقبت های پزشکی باشید. قبل از رفتن به یک مرکز بهداشتی درمانی، با آن مرکز تماس بگیرید و به توصیه های مسئولین بهداشتی محل زندگی تان عمل کنید.

زنان باردارو خانم هایی که اخیراً زایمان کرده اند - از جمله آنهایی که گرفتار به کووید-19 شده اند - باید مسلماً به بازدید های دوره ای خویش استمرار دهند.

آیا زنان باردار باید برای کووید-19 آزمایش شوند؟
دستورالعمل آزمایشات و افراد واجد شرایط برای آزمایش (کووید-19) بستگی به مکانی دارد که در آنجا زندگی می کنید.

با این حال ، طبق توصیه های سازمان جهانی بهداشت، زنان باردار که علائم بیماری کووید-19 را دارند، باید در اولویت انجام آزمایش قرار گیرند. اگر مبتلا به کووید-19 باشند، ممکن است به مراقبت های تخصصی نیاز داشته باشند.

آیا کووید-19 می تواند از مادر باردار به نوزاد متولد نشده (جنین) یا نوزاد تازه متولد شده، منتقل شود؟
ما هنوز نمی دانیم که آیا یک زن باردار مبتلا به کووید-19 می تواند ویروس را در دوران بارداری یا حین زایمان به جنین یا نوزاد خود منتقل کند یا خیر.

تا کنون این ویروس در نمونه های مایع آمنیوتیک یا شیر مادر یافت نشده است.

در دوران حاملگی و حین زایمان چه مراقبت هایی باید انجام شود؟
تمام زنان باردار ، از جمله آنهایی که شکاک به ابتلای به عفونت کووید-19 هستند یا بیماری آنها تایید شده است، قبل، حین و بعد از زایمان باید مراقبت های با کیفیت بالا را دارند. این ها شامل مراقبت های حین بارداری، بعد از زایمان، حین زایمان، پس از حاملگی و بهداشت روان می شوند. یک تجربه زایمان ایمن و مثبت شامل موارد زیر است:

با زن حامله با احترام وتکریم رفتار شود.
در هنگام زایمان یک فرد (منتخب) همراه زن باردار باشد.
کادر زایمان (با زن باردار) ارتباط صادقانه داشته باشند.
راهکارهای مناسب برای تسکین درد به کار گرفته شود.
اگر مقدور باشد (برای زن باردار) امکان تحرک در اتاق زایمان (لیبر) فراهم باشد و زمان مناسب زایمان توسط زن باردار انتخاب شود.
در صورت دودل بودن یا تأیید ابتلا به کووید-19، کارکنان بهداشتی باید از اقدامات احتیاطی مناسب به منظور کاهش خطر ابتلا به عفونت برای خود و دیگران پیروی کنند ، از جمله این موارد رعایت بهداشت دست ها و استفاده مناسب از لباس های محافظتی مانند دستکش ، روپوش (محافظتی) بیمارستانی و ماسک پزشکی هستند.

آیا زنان حامله مبتلا به کووید-19 یا دودل به این بیماری، نیاز به سزارین دارند؟
خیر. توصیه سازمان جهانی بهداشت این است که سزارین فقط در صورت توجیه پزشکی انجام شود. برای نحوه زایمان هرزن باردار باید بطور مستقل تصمیم گرفته شود، بر اساس ترجیح زن باردار و همچنین در نظر گرفتن دلالت های زایمانی صورت می گیرد.

آیا مادر گرفتار به کووید-19 می تواند به نوزاد خود شیر بدهد؟
بله. مادر مبتلا به کووید-19 می تواند به نوزاد خود شیر بدهد. برای این کار باید:

بهداشت تنفسی را وقت شیر دادن توجه کنند و در صورت دسترسی ماسک بپوشند؛
دست ها را قبل و پس از لمس کردن کودک بشویند؛
بطور مرتب سطوحی را که با آنها در تماس هستند، تمیز و ضدعفونی کنند.

همچنین بخوانید:

آیا در صورت گرفتگی به کووید-19، می توانم کودک خویش را در بغل بگیرم؟
بله. تماس نزدیک، زود هنگام و شیردهی انحصاری به کودک به رشد او کمک می کند. شما باید از حمایت های لازم برخوردار باشید تا بتوانید

بطور ایمن و با رعایت بهداشت تنفسی به کودک خود شیر دهید؛
تماس پوست به پوست با نوزاد خود داشته باشید، و
با کودک یک اتاق مشترک داشته باشید شما باید قبل و بعد از دست مالیدن کودک ، دست های خود را بشویید و همه جوانب را پاک کنید.
من به کووید-19 مبتلا هستم و حال عمومی مساعدی ندارم که بتوانم به کودک خود مستقیما شیر بدهم. چه باید بکنم؟
اگر به علت ابتلا به کووید-19 یا عوارض دیگر، آنقدر بد حال هستید که نمیتوانید به کودک خود شیر بدهید، باید کسی به شما مدد کند که بطور سالم از روشهای ممکن، در دسترس و مورد قبولتان برای شیر دهی به کودکتان بهرهجویی کنید. این می تواند حاوی موارد زیر باشد:
دوشیدن شیر(مادر)؛
برقراری دوباره شیردهی؛
شیر مادر اهدایی.

منبع:drweb.blog


[ بازدید : 396 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به rangsalamti است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]